Vaření

Pošlite nám svoj recept

Špenátem ku zdraví

Vydáno: 28. 03. 2019
Špenát je zelenina velice prospěšná lidskému tělu. A pokud k němu zarytý odpor z dob školní kuchyně, zkuste jej překonat a ochutnat špenát v novém kabátě. Budete se divit, jak odlišná může být chuť, kterou jste znali a kterou poznáte!
viacej

Nátierky

Vydáno: 27. 03. 2019
Ideálne na desiatu, rýchlu večeru alebo ako občerstvenie na oslavu. Príprava je vo väčšine prípadov jednoduchá, často si vystačíte iba so surovinami „čo dom dal“ a pritom vykúzlite dobrotu, ktorá budete chutiť veľkým i malým.
viacej

Chuť z Arabského sveta

Vydáno: 26. 03. 2019
Korenine plné nielen chuti ale aj lákavej vône, to je jeden z výrazných prvkov arabskej kuchyne. No aj v arabskej kuchyni sa na jedálničku nájdu nenápadné jedlá
viacej

Víkendové snídaňové menu

Vydáno: 25. 03. 2019
Snídaně je nutnost, bez které se náš organismus pořádně nerozjede. Ačkoliv je známo, že by měla být lehce stravitelná, dnes vám nabídneme i „hříšnou“ variantu v podobě sladkostí. Ať už tedy dáváte přednost čemukoliv, následující řádky vám přinesou inspiraci.
viacej

Poctivé kakaové maslo

Vydáno: 24. 03. 2019
Niektoré veci nám prídu také bežné, že nám ani nenapadne hľadať, čo sa pod nimi skrýva. Aj o čokoláde sa toho popísalo už mnohé. Rovnako o kakae, z ktorého sa vyrába. Ale čo je to, čo tvorí jej jemnú konzistenciu? Jedna nenápadná, no pre chuť a jemnosť veľmi dôležitá ingrediencia, ktorej farba, vôňa a dokonca ani chuť čokoládu na prvý pohľad nepripomínajú. Napriek tomu čokoláda nie je pravou čokoládou, ak neobsahuje kakaové maslo.
viacej

Jahody

Vydáno: 23. 03. 2019
V týchto dňoch kraľujú záhradám. Červené, šťavnaté a sladké... Nechajte sa inšpirovať našimi receptami a užite si jahodovú sezónu.
viacej

Čo s jablkami, ktorých máte plnú pivnicu?

Vydáno: 22. 03. 2019
Tento rok sa naozaj urodilo veľa jabĺk. Aj vy ste oberali, oberali a oberali, až ste zistili, že máte pivnicu preplnenú debničkami s jablkami a neviete čo s nimi? Tu vám ponúkame niekoľko jednoduchých a zároveň chutných receptov, v ktorých jablká môžete použiť.
viacej

Zdravé bambusové výhonky

Vydáno: 21. 03. 2019
Chcete zkusit něco nového z asijské kuchyně? Tak proč ne třeba bambusové výhonky. Křupavé tyčinky lze použít do polévek, hlavních jídel i salátů.
viacej

Domáce dressingy

Vydáno: 20. 03. 2019
Máte radi dressingy či omáčky a radi v kuchyni experimentujete? Či už k mäsu alebo šalátom, máme tu pre vás zopár tipov, ako si doma urobiť čerstvý dressing podľa chuti.
viacej

Ktorý olej je na čo?

Vydáno: 19. 03. 2019
Poslednú dobu sa stali módnym hitom olivové oleje, ktoré sa začali hojne objavovať aj v našich kuchyniach. Napriek tomu nevytlačili našu stredoeurópsku klasiku – repkové a slnečnicové oleje. Sú však všetky vhodné na tie isté veci, alebo pred tým, než sa pustíme do varenia, musíme pouvažovať, ktorý si skutočne na čo vybrať?
viacej
 
 
PRIHLÁSIŤ SA REGISTROVAŤ SA
Zvetsit pismo Vychozi velikost pisma Zmensit pismo
Přidejte se k nám na Facebooku Odporučiť známemu